Capa4you G-Golf Trofee Golf Vlaanderen

 

Kalender 2022

 

Inschrijven voor de G-Golf Trofee kan via volgende link : KLIK HIER ( enkel voor de G-Golfers )

Reglement Capa4you G-Golf Trofee G-Golfers

Reglement Capa4you G-Golf Trofee Valide spelers

 

Wedstrijd 1: woensdag 13 april GC Drie Eycken – 9 holes

G-golfers (GV en AFGolf) kunnen zich vanaf 7 maart inschrijven in i-Golf via de GV wedstrijdpagina en betalen de wedstrijdfee online. Gelieve via mail aan k.pauwels@golfvlaanderen.be door te geven of je een buggy wenst te gebruiken aub.

 

Na de eerste wedstrijd vind je hier het klassement van de Capa4You G-golf Trofee terug.

 

13 April 2022 Golf Drie Eycken :

 

Drie Eycken is gelegen te Edegem rechtover het Universitaire Ziekenhuis in een beschermd landschappelijk waardevol gebied, de Hazeschrans.

In een domein van 35 ha is er een accommodatie aangelegd van 9 holes, PAR 72 (2 ronden) die zeer goed bespeelbaar zijn door zowel gevorderde als startende golfers. Kwalitatief staan we met de baan op het niveau van de grote gerenommeerde clubs in Vlaanderen.

Cleydael Golf is slechts 3 km van ons verwijderd en onze leden kunnen er van gunsttarieven genieten.
Daar de eigenaars dezelfde zijn als de eigenaars van deze prestigieuze club zijn deze voordelen voor onze leden exclusief en onomkeerbaar.

Cleydael Golf en Drie Eycken vormen samen de grootste club van Vlaanderen en één der grootste van het land. De sfeer op Drie Eycken is vooral gemoedelijk en familiaal.
Wie van gezelligheid houdt zal zeker hier zijn gading vinden.

www.drieecken.be

 

01 Mei 2022 Koksijde Ter Hille :

 

De 18 holes Langeleed Championshipcourse heeft de kenmerken van een links baan en is geïntegreerd in het wijds West-Vlaams polderlandschap en is zo goed als het hele jaar vlot bespeelbaar, ook tijdens natte wintertijden. Er wordt naar gestreefd om de baan in topconditie te houden zodat het ook voor hoge handicappers (vanaf hcp 35) leuk spelen is.

De uitgestrekte, door zwanen en talrijke soorten waterwild bewoonde waterpartijen, de ondulerende greens en de talrijke strategisch geplaatste fairway- en greenside bunkers vormen een – weliswaar aantrekkelijke, maar niet te onderschatten – uitdaging voor spelers van alle niveau.

Daarbij komt de doorgaans felle westenwind die zorgt voor immer wisselende spelomstandigheden. Wil je hier scoren, dan is de juiste strategie niet onbelangrijk.

https://www.koksijdegolfterhille.be/

 

 

21 Mei 2022 Westgolf :

 

Tussen duinen en polders ligt het technische parcours (PAR 31) waar bepaalde holes een strategische aanpak vragen of een goed shot verlangen om een PAR te kunnen spelen. De driving range en mooie pitching en putting green vervolledigen het aanbod. Met een open, gemoedelijke sfeer profileert Westgolf zich ook als ideale plek voor beginners. Elke tweede zondag van de maand organiseert de club een gratis kennismakingsmoment voor wie wil starten met golf. En wie na het golfen honger of dorst heeft, kan in het clubhuis terecht voor een eerlijke dagschotel of resto-menu. Westgolf, de grootste kleine golfclub van Vlaanderen, met 9 holes plezier.

https://www.westgolf.be/

 

 

26 juni 2022 G.C. Witbos :

 

Opgericht in 1965 door Britse militairen onder de naam Olen Military Golf Club. Oorspronkelijk 9 holes, vanaf 1998 uitgebreid tot 13 holes, waarvan er 5 tweemaal gespeeld worden om zo te komen tot een volwaardige 18-holes baan. Een uniek parcours in zijn genre, het ligt in het originele en Spartaanse kader van een oude militaire basis.

https://www.golfclubwitbos.be/

 

 

16 Juli 2022 Lilse G & C :

 

Tussen Antwerpen en het Nederlandse Eindhoven, in de Kempense gemeente Lille, biedt de Lilse Golf & Country een 9 holesbaan op het mooie platteland.

Open en vlakke fairways, een prachtig bos van naaldbomen en de zanderige ondergrond, waardoor er haast het hele jaar door op zomergreens gespeeld kan worden, vormen de ideale omstandigheden voor elke golfer: beginner of gevorderde speler.

De bunkers en enkele waterhindernissen zorgen voor een uitdagend partijtje golf (soms moeilijker dan je op het eerste zicht zou denken!) in een natuurlijk, rustgevend decor.

Het clubhuis werd ondergebracht in een charmante, gerestaureerde hoeve en er hangt een leuke, ongedwongen sfeer. Je kan er terecht voor een drankje of hapje van de kleine kaart. Voor de grotere honger bereidt de chef jou een heerlijke maaltijd of wordt er beroep gedaan op de vaste traiteur die een lekker buffet of gezellige bbq verzorgt.

Als officiële startersclub leidt de Lilse elk jaar vele nieuwe golfers op en kent een doorstromingspercentage van maar liefst 80% van alle starters welke effectief aansluiten als full member.

Een kennismaking met de golfsport als activiteit op je bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellendag? Lilse Golf & Country is de ideale locatie voor een geslaagd evenement!

https://www.lilsegolf.be/

 

 

06 Augustus 2022 Ternesse G & C.C. :

 

Ternesse Golf & Country Club werd in 1976 opgericht en telt 27 holes in een prachtig voormalig kasteeldomein van 70 ha. Statige bomen en mooie waterpartijen zorgen voor het unieke karakter van het terrein, waarbij elke hole voor een nieuwe en totaal andere beleving zorgt. In 2009 werd het golfterrein ingrijpend gerenoveerd waardoor Ternesse een hedendaagse en uitdagende aanblik kreeg. Ternesse ligt vlakbij het stadscentrum van Antwerpen waardoor de club uitzonderlijk goed bereikbaar is. Het clubhuis staat bekend als één van de mooiste en gezelligste van België. Een recente renovatie heeft deze troeven nog versterkt.

https://www.ternessegolf.be/

 

 

24 Augustus 2022 G.C. Beveren :

 

Golfclub Beveren ligt in het hartje van de Antwerpse haven. In deze unieke setting bieden we een uitdagende beleving aan op de mooiste inland linksbaan van Vlaanderen.

Het parcours slalomt door een rijk natuurgebied wat prachtige taferelen oplevert. Tussen het heidegras en de eco-zones wacht een uiterst uitdagende tocht. Door menig golfer erkend als mooiste inland links van Vlaanderen.

www.golfclubbeveren.be

 

 

04 September 2022 Wellington Golf :

 

Op de ruim 125 jaar oude hippodroom van Oostende is sinds 2 juni 2004 een golfclub actief. Deze unieke groene long in het stadscentrum is sindsdien het ganse jaar door toegankelijk voor het publiek. Op 14 september 2007 werd de 9 holes championship course officieel geopend. Met haar grote driving range (25 overdekte afslagplaatsen) en de 2 grote oefengreens heeft WGO bovendien een erg aantrekkelijke oefeninfrastructuur. Het terrein werd getekend door golfarchitect baron Paul Rolin. Het biedt veel variatie, grote greens met interessante hellingen, en veel waterhindernissen…

http://www.wellingtongolf.be/

 

 

FINALE  Capa4you G-Golf Trofee + Kampioenschap van Vlaanderen G-Golf

 

18 September 2022 Millenium Golf : 

 

De 18-hole championship course is een vrij jonge baan met een totale lengte van meer dan 6300 meter van de eerste tee tot de laatste green. Dat maakt het tot een van de langste banen van België. Het wondermooie terrein van 80 hectare doorspekt met eiken, beuken en rododendrons – rond de oevers van de Paalse Plas – creëert een oase van rust voor wie de baan opstapt. Het water is alomtegenwoordig en dwingt u vaak tot voorzichtige of net risicovolle shots. Bovendien heerst er een aanhoudende bries op het terrein waar u best rekening mee houdt. Deze bries maakt de baan tot een echte ‘inland links’ course. Een topbaan vol uitdagingen dus. Golf course architect – Bruno Steensels.

www.milleniumgolf.be