Karo’s Culinaire Champagne Boxen 

Apero Champagne Bag – Tasty

42,00 €

Deze Champagne Bag laat je genieten van een heerlijke Champagne Mongery Séléction Brut uit de Aube streek en wordt vergezeld van crackers, een tapenade van groene olijven en een dipcrème van tomaat. Verpakt in een witte geschenktas vormt deze Champagne Bag een ideaal cadeau voor alle champagne liefhebbers.

 

Bestellen 

Apero Champagne Bag – De Luxe

53,00 €

Deze Champagne Bag laat je genieten van een De Luxe aperitief moment aan een zeer gunstige prijs. De witte geschenktas bevat een heerlijke Champagne Mongery Black Emotion Nature uit de Aube streek (zonder toegevoegde suikers) en wordt vergezeld van broodblaadjes, een tapenade van groene olijven en een dipcrème van tomaat.

 

Bestellen

Apero Champagne Box – Tasty

55,00 €

Deze Champagne Box laat je genieten van een heerlijke Champagne Mongery Séléction Brut uit de Aube streek. Vergezeld van overheerlijke broodstengels, een tapenade van groene olijven, een dipcrème van tomaat en geroosterde amandelnoten omhuld met geitenkaas vormt dit een box voor een smaakvol aperitief. De zwarte geschenkdoos geeft deze box een feestelijke uitstraling.

 

Bestellen

Apero Champagne Box – De Luxe

69,00 €

Deze Apero Champagne Box laat je genieten van een uitgebreid De Luxe aperitief moment. In de gouden geschenkdoos vind je een sublieme Champagne Mongery Black Emotion Nature uit de Aube streek (zonder toegevoegde suikers), broodblaadjes, een tapenade van groene olijven, een dipcrème van tomaat, een kaviaar van aubergine en geroosterde amandelnoten.

 

Bestellen