kalender / calendrier

Kalender / calendrier 2023

Capa4you

G-golf / Paragolf Trophy

In 2023 organiseert Capa4You en de deelnemende clubs over België de “Capa4You G-golf / Paragolf  Trophy ”.

 

Deze nieuwe Trophy zal bestaan uit inclusieve clubwedstrijden over heel België waarbij de G-golfers in de flight spelen met de leden van de club. Op die manier kan een breed publiek kennismaken met G-golf.

De spelers spelen individueel Single Stableford. De resultaten van de G-golfers worden omgezet in punten voor de ranking van de Trophy en de tien beste spelers op de finale dag zullen in de prijzen vallen.

De laatste wedstrijd wordt op 17 september te Koksijde Ter Hille  gespeeld en is tevens ook de finaledag van de Capa4you G-golf / Paragolf Trophy.

Contacteer / Contactez Capa4You

 

 

 

 

Zet het nieuwe jaar 2023 samen in met Capa4you !!!!

 

Persvoorstelling :

 

” Capa4you G-golf / Paragolf Trophy 2023″

 

Wij kijken er samen naar uit jullie te ontmoeten Zat. 28 januari 2023

Ternesse Golf

DEELNAME Persvoorstelling 2023

 

Volg ook via de LIVE STREAM vanaf 18h30 (link aanvragen via capa4you@gmail.com)

NIEUWSBRIEF 2023 :
El Violin Experiencia
Officiële partner / sponsor van de Capa4you G-golf / Paragolf Trophy 2023

 

El Violin Experiencia sponsort voor de Capa4you G-golf / Paragolf Trophy 2023 een verblijf voor twee personen half pension voor de winnaar van de Trophy.

vakantie in alle rust en discretie. 3 luxe slaapkamers, 1 daarvan voor mindervaliden. De hele plek is toegankelijk voor hen! het complex bevat sauna, een kleine sportschool, open bar, buiten- en onderdak douches, een groot zwembad met zithoek, koele ruimtes om onder de avocadoboom te zitten, etc. alle info, voorlopig alleen via casaelviolin@hotmail.com

Karo’s Box Officiële partner / sponsor van de

Capa4you G-golf / Paragolf Trophy 2023

Voor onze Aperitief Boxen werken wij samen met Sur le Sentier des Bergers. Zij zorgen voor culinair hoogstaande producten die de ambachtelijke productie in ere houden en absoluut weten te overtuigen door hun authentieke smaken in een hedendaags jasje. Ontdek hun crackers, broodblaadjes, tapenades, dipcrèmes, geroosterde amandelnoten en hun gezouten chips. Heerlijk als aperitief tijdens de feestdagen of superleuk om cadeau te geven als aperitief box.

website Karo’s Box : www.karosbox.be

 

Ontdek Karo’s Culinaire Champagne Boxen
NIEUW in 2023 :

 

volg onze PODCAST via facebook : capa4you.be of Youtube kanaal : Capa4you G-golf / Paragolf Trophy.

 

Wat kan je daarop vinden ?

gesprekken met de G-golfers / Paragolfers – gesprekken met valide spelers over de ervaring met de G-golfers / Paragolfers – Over de Trophy , Sponors enz….

Je kan dit volgen vanaf 01 feb waar we een terugblik doen op de Persvoorstelling van 28 januari.

 

Blijf ons volgen en ontdek meer over de G-golf / Paragolf.

Sponsor :

Wil jij graag ook iets betekenen met je bedrijf voor mensen met een beperking en denk jij ook om mee de G-golfers / Paragolfers te ondersteunen ???? Dan zijn wij met Capa4you opzoek naar jou. Meer informatie omtrent sponsoring van de Capa4you Trophy  via capa4you@gmail.com